Honlapunkon látható kerékpáros ruhák rendelése

A rendelt kerékpáros ruha átvétele

Garanciavállalás

A termék átvételére kétféle módot is kínálunk vásárlóinknak. Lehetőség van a postai utánvétes (ennek költségét a termékek vételára nem tartalmazza) megoldás mellett a személyes átvételre is Budapesten - 8-tól 16.30-ig a Nyugati tér környékén, egyéb időpontokban Vácott. Az átvétel várható módját a rendelés során megadhatod, ennek módosítására később természetesen van lehetőség.
A megrendelt termékekkel kapcsolatban természetes törekvésem, hogy a vásárlóim elégedettek legyenek új kerékpáros ruhájukkal, így kétféle védelmet kínálok:
  • Elégedettségi garancia: Ha a megrendelt és kézhez kapott termékkel kapcsolatban bármilyen kifogásod merülne fel (nem olyan, mint amilyennek a kép alapján gondoltad, nem jól nézted ki a méretet, és a rendelt termék túl kicsi, vagy nagy), és a termék sértetlen - nem foltos, szakadt -, akkor visszaveszem Tőled. Ilyenkor igényednek megfelelően újrarendelem a ruhát, vagy a teljes vételárat vis6szaadom számodra, Neked csak a a ruha hozzám történő visszajuttatásának esetleges költségeit kell állnod.

  • Árgarancia: Minden vásárlómnak biztosítom az árgaranciát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben a rendelt kerékpáros ruhát a megérkezéséig bármely más Magyarországon működő és az értékesítéséről számlát is adó kereskedő kínálatában olcsóbban találod meg, akkor én is azon az áron adom Neked. Hogy miért ragaszkodok a Magyarországon működő és a számlát adó kikötésekhez az árgaranciában? Ennek egyszerűen az az oka, hogy csak a kerekparosruhadiszkont.hu-val azonos földrajzi helyen és adóterhek mellett működő cégek áraihoz viszonyítottan - mondjuk úgy, hogy sportszerű körülmények - közt szállok versenybe konkurenseim árképzésével.
kerekparosruhadiszkont.hu © 2014
 

A rendelés átfutási ideje

A rendelés várhetó átfutási ideje - azaz a rendelés leadásától a ruha hozzám történő megérkezéséig eltelt idő sajnos sok, tőlem független tényezőtől függ, amelyek a rendelési folyamatban elfoglalt sorrendjük szerint a következők: a beszállító kereskedő milyen gyorsan dolgozza fel az általam leadott rendelést; mennyi időt vesz igénybe az export vámeljárás, milyen hosszan tart a nemzetközi postázás, és végül, a Magyar Posta milyen gyorsan szállítja ki a hazánkba megérkezett csomagot. Az alábbi grafikonon azoknak a korrábbi megrendeléseknek az átfutási idő adatai láthatóak, amiknek a beszállító kereskedőivel továbbra is együtt dolgozok - a grafikonok mindegyike a rendelés leadásától az adott rendelési állapotig eltelt napok számát mutatja.

Kerékpáros ruha kategóriáink

A honlapot készítette: honlapasz.net
Kerékpáros ruhák széles választéka

RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS, GARANCIA

Kosár tartalma
Kerékpáros ruhák rendelésére a menüsor Csapatruhák nevű részében, a megfelelő kategória (nyári csapatruhák, tavaszi-őszi csapatruhák, téli csapatruhák) kiválasztásával van lehetőség. A kiválasztott kategóriához tartozó oldalon a kívánt ruha megrendeléséhez kattints egyszerűen a ruha képe alatt található Megveszem feliratú gombra. Ennek hatására egy kis adatbekérő lap jelenik meg, aminek segítségével megadhatod a mez és nadrág méretét - adott esetben azt, hogy csak mezt, vagy csak nadrágot szeretnél -, és a rendelt mennyiséget. Ha megadtad a szükséges adatokat, kattints az adatbekérő lap alján lévő Kosárba rakom gombra. A megrendelés tényleges elküldéséhez ezt követően egyszerűen kattints a böngésző címsora alatti kosár ikonra. Innen 3 lépés választ el a tényleges rendelés elküldéséig: először ellenőrizheted, hogy mit fogsz megrendelni, és itt adhatod meg a kedvezményre jogosító kuponod kódját is - ha van ilyened. Ha mindent rendben találtál, akkor a Pénztárhoz feliratú gombra kattintva adtatod meg a rendeléssel kapcsolatos személyes adataidat, és a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat. Innen a Tovább gomb visz el a megrendelés utolsó állomásához, ahol rendelésedhez megjegyzést írhatsz, valamint megadhatod, hogy kinek és hova legyen majd kiszállítva a rendelt ruha - amennyiben Te fogod átvenni, ez a rész értelemszerűen üresen is hagyható -, végül az átvétel várható módját is meg kell adnod. Miután mindezt megtetted, kattints a Rendelés leadása gombra. Ezzel a rendelés eljut hozzám, és el tudom indítani a beszerzést - egyúttal Te is kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelés elküldéséről (amennyiben ezt fél órán belül nem látod a rendelés során megadott e-mail cím bejövő levelei között, akkor kérlek nézd meg a levélszemét mappát is).