A Kerékpáros Ruha Diszkont üzemeltetőjének adatai

kerekparosruhadiszkont.hu © 2014
A Kerékpáros Ruha Diszkont üzemeltetője: Bökényi Gergely egyéni vállalkozó
A vállalkozás székhelye: Vác 2600 Kandó Kálmán u 2
A vállalkozás adószáma: 66745334133
E-mail elérhetőség: kapcsolat[kukac]kerekparosruhadiszkont.hu
Telefonos elérhetőség: 06-20-919-9235

A Kerékpáros Ruha Diszkont létrejöttének rövid története

A kerékpározás nyújtotta szabadságérzetet középiskolás koromban tapasztaltam meg először, amikor megkaptam életem első mountain bike kerékpárját, és a nyári vakáció alatt kezdetben kisebb, majd egyre hosszabb kerékpártúrákat tettem az ország nyugati részén. A kerékpározás sokáig kizárólag nyári elfoglaltság volt számomra, de akkor igyekeztem egy teljes évre elegendő kilométer mennyiséget letekerni a Sopron környéki kis településeket összekötő gyér forgalmú, természetkedvelő embereknek kitűnő kis erdei és mezei utakon.

Fővárosi lakosként pár éve megelégelve a BKV (illetve mai nevén a BKK) járművein uralkodó viszonyokat, és nem utolsó sorban a bérlet és jegyárak állandó emelkedését úgy döntöttem, hogy a nyári kedvenc sportomat beemelem a hétköznapi közlekedésbe. Onnantól kezdve naponta kerékpárral mentem munkába, és kijelenthetem, hogy helyes döntés volt. Ezzel biztosítva lett legalább a napi ajánlott mozgásmennyiség, és nem utolsó sorban jó kedvvel indultam dolgozni, hiszen a munkahelyre beérésig hódolhattam egyik kedvenc időtöltésemnek a kerékpározásnak.

A kerékpározás iránti érdeklődésem hozta végső soron azt, hogy mikor második fiam megszületett és amolyan mellékállás féleképp egyéni vállalkozásba fogtam, a vállakozás egyik ága a kerékpáros ruházat értékesítésével kezdett el foglalkozni.
Kerékpáros ruha kategóriáink


A honlapot készítette: honlapasz.net
Kerékpáros ruhák széles választéka

A KERÉKPÁROS RUHA DISZKONT ÜZEMELTETŐJE ÉS

AZ OLDAL 

TÖRTÉNETE

Kosár tartalma